STYLE OPTIONS

10 Predefined Color Schemes

CHOOSE YOUR COLOR SKIN


CHOOSE YOUR LAYOUT STYLE

Patterns for Boxed Version

Images for Boxed Version


×

Compair

PROIZVODI

 

Pokretni kompresori (serija C)
Opseg C85 - C140

Kompresori imaju protok od 11,3 do 13,3 m3/min pri pritisku od 8,6 bara g.

Novi opseg DLT1303 ima elektronske kontrole nasuprot motorima sa mehaničkim upravljanjem na prethodnoj verziji DLT1302. Pokreće ga motor Cummins QSB 4.5 za razliku od motora Deutz. Molimo Vas kliknite ovde za detaljnije informacije.

Višenamenski terenski kompresori C85-14 - C140-9. Dugogodišnje iskustvo kompanije CompAir u izradi pokretnih vazdušnih kompresora širom sveta proizvelo je modele C85-14 do C140-9, projektovane i izgrađene tako da izdrže surove radne uslove na gradilištima i površinskim kopovima.

Modeli C110-9 do C140-9 imaju protok od 11,3 do 13,3 m3/min pri pritisku od 8,6 bara za višealatne građevinske lokacije, a postoje i izvedeni modeli koji koriste pritisak od 7, 12 i 14 bara. Oni ispunjavaju zahteve obimnog čišćenja poput produvavanja betonskih ili čeličnih struktura, rušenja i remonta zgrada, civilnih građevinskih aktivnosti poput fiksiranja stena ili stabilizacije tla, bušenja u površinskim kopovima i geotehničkih istraživanja.

U današnje vreme izvođači radova za mnoge od ovih primena zahtevaju precizne standarde kvaliteta vazduha u pogledu sadržaja ulja i vode. Oni se mogu ispuniti korišćenjem neke od brojnih mogućnosti za povećanje operativne sposobnosti mašina C110-9 do C140-9. Kompresorima se mogu dodati generatori, npr. radi napajanja svetiljki tokom noćnih radova ili nekih drugih električnih uređaja, da bi izvođači radova i kompanije koje vrše njihov najam mogli još bolje da ih iskoriste.

Stalnim investiranjem u najnovija računarsko projektovanje (CAD), postrojenja za izradu boja u prahu, sofisticirane proizvodne procese kao što su CNC rotacione brusilice, kao i rigoroznom primenom sistema kvaliteta ISO 9001 osigurava se izrada pouzdanih i izdržljivih proizvoda

 

 

Propratna dokumentacija
- Izaberite kompresor serije C
- Birač kompresora
- Birač alata