STYLE OPTIONS

10 Predefined Color Schemes

CHOOSE YOUR COLOR SKIN


CHOOSE YOUR LAYOUT STYLE

Patterns for Boxed Version

Images for Boxed Version


×

Compair

PROIZVODI

 

Pokretni kompresori (serija C)
Opseg C14 - C30


Kompresori imaju protok od 1,4 do 3,0 m3/min pri pritisku od 7 bara g.

Širok izbor "jednodelnih" kompresora koji će zadovoljiti vaše potrebe za komprimovanim vazduhom.

Najmanji model je C14, kompaktan ručno prenosiv vijčani kompresor sa benzinskim motorom firme Honda koji se može utovariti u kombi. Proizvodi 1,4 m3/min vazduha pri pritisku od 7 bara g. Sledeći je pokretni model C20, pogonjen dizel motorom Kubota D1105 sa vodenim hlađenjem, s protokom od 2 m3/min pri pritisku od 7 bara g.

Ako je potrebno još vazduha za dodatne ručne alate ili da bi se napajala pneumatska pumpa za isušivanje kanala, izaberite model C25 pogonjen motorom Kubota D1105, sa protokom od 2,5 m3/min pri pritisku od 7 bara g. Raznovrsnost opsega jednodelnih alata uvećana je uvođenjem generatorskih modela za osvetljavanje lokacija, električne alate ili zavarivanje polietilenskih cevi topljenjem.

Model C20GS sadrži električni generator koji može da radi istovremeno sa kompresorom koji stvara protok vazduha od 2,0 m3/min. Model C30 pogoni isti motor Kubota V 1505 kao i C20GS i on ima protok vazduha od 3,0 m3/min.

Kliknite ovde da pogledate ovaj opseg

Šta god da izaberete, vaš energetski efikasan i pouzdan CompAir kompresor biće izdržljiv sklop jednostavan za upotrebu, projektovan kao rezultat dugogodišnjeg praćenja potreba izvođača građevinskih radova, komunalnih službi i kompanija koje daju kompresore u najam.


Propratna dokumentacija
- Izaberite kompresor serije C
- Birač kompresora
- Birač alata