Compair

PROIZVODI

 

 

CompAir ... inovativna rješenja za kompresovani vazduh i gas širom svijeta

Kompanija CompAir je vodeći svetski dobavljač kompresora i dodatne opreme čiji je radni učinak veliki a operativni troškovi mali u širokom spektru primena.Svojom globalnom stručnošću i pružanjem traženih lokalnih usluga putem obimne mreže posvećenih prodajnih kompanija i distributera na svim kontinentima, kompanija CompAir obezbeđuje punu podršku svojim naprednim tehnologijama.

Revolucionarna rešenja kompanije CompAir, npr. Quantima i Q-life, korišćenjem energetski efikasnih i nepodmazivanih kompresora koji imaju neznatan uticaj na životnu sredinu pomažu klijentima da ostvare svoje ciljeve održivosti rada.Svojom potpunom paletom vijčanih, klipnih, centrifugalnih kompresora i kompresora s krilcima najboljih u klasi, u koje spadaju modeli visokog pritiska, nepodmazivani i pokretni modeli, kompanija CompAir već sad ima inovativan odgovor na sve vaše potrebe za kompresovanim vazduhom i gasom.

Ko smo mi?

Kompanija CompAir je jedan od vodećih svetskih proizvođača pneumatskih i gasnih sistema, a naša paleta proizvoda i usluga sadrži najefikasniji izbor kompresora na današnjem tržištu. U paleti kompanije CompAir nalaze se kako osnovni proizvodi, u koje spadaju vijčani, nepodmazivani, rotacioni, klipni i pokretni kompresori, tako i dodatni proizvodi i usluge kojima se mogu zadovoljiti sve potrebe – u opštoj industriji, na otvorenom moru, bez upotrebe ulja, u građevinarstvu, pod visokim pritiskom, na brodovima i kod komprimovanja gasova.
Ova bogata paleta proizvoda je razvijana i doterivana tokom skoro 200 godina iskustva u ovoj branši.

Kompanija CompAir ima četiri glavna sektora:

• Industrijskih kompresora
• Visoko-pritisnih kompresora
• Postprodajne usluge i servis
• "Hydrovane"

Kompanija CompAir ima više od 1700 zaposlenih širom sveta i poseduje proizvodne pogone u Velikoj Britaniji, Nemačkoj i Kini, kao i prodajne objekte u svim zemljama.

CompAir - Intelligent Air Technology