U našim prodajnim objektima u Brčkom i Bijeljini nudimo ljetne i zimske gume najpoznatijih svjetskih proizvođača u svim veličinama i modelima za motore, putničke automobile, SUV/4×4 vozila, dostavna vozila, kombi vozila, kamione, autobuse i gume za radne mašine.


Goodyear

Goodyear je jedna od najpoznatijih marki guma na svijetu. U svojoj ponudi ima veliki izbor guma za osobne automobile, SUV/4x4 vozila, lagane kamione, kamione/autobuse i gume za radne strojeve.

Više ...


Fulda

Fulda je osnovana u njemačkom gradu Fulda, a visokokvalitetne gume proizvode od 1906. Danas je Fulda jedna od najpopularnijih robnih marki među njemačkim vozačima..

Više ...


Pirelli

Pirelli je osnovao 1872. godine Giovanni Battista Pirelli. Danas se proizvodi u 19 postrojenja na četiri kontinenta s prodajnom mrežom u preko 160 zemalja širom svijeta. Pirelli gume garantiraju vrhunske performanse te izuzetno ponašanje automobila na cesti.

Više ...


Sava

Sava je jedan od najvećih i najuspješnijih proizvođača guma u Srednjoj Europi koji nudi širok asortiman guma za osobne automobile, SUV/4x4 vozila, lake kamione i kamione.

Više ...


Dunlop

Dunlop je jedan od vodećih proizvođača visoko i ultra visoko izdržljivih guma u svijetu. U svojoj ponudi ima veliki izbor guma za osobne automobile, SUV/4x4 vozila, dostavna/teretna vozila, motocikle, kamione/autobuse i industrijska vozila.

Više ...


Kelly

Kelly Tires je američka marka koja je dio Goodyear grupacije od 1935. godine.

Više ...